Политика | 18 Октября, 2022

ДроваЄ: В Україні запрацював державний інтернет-магазин дров для населення

Свежие новости: ДроваЄ: В Україні запрацював державний інтернет-магазин дров для населення

В Україні розпочав роботу державний інтернет-магазин дров для населення «ДроваЄ», в якому лісгоспи вже приймають онлайн замовлення від українців.

Про це повідомляє Кабмін.

У декілька кліків кожен може придбати собі чи своїм рідним дрова на зиму та ще й з доставкою додому.

- Уряд робить все можливе, щоб цієї зими українці були з теплом. Прем’єр-міністр України поставив чіткі завдання для сталого проходження осінньо-зимового періоду у 2022-2023 роках. З цією метою лісгоспи здійснюють заготівлю паливних дров для населення. Щоб спростити та зробити зручною для українців купівлю дров ми створили державний інтернет-магазин «ДроваЄ», - розповів Міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець.

Щоб купити дрова, потрібно:

- Зайти на ресурс https://drovae.gov.ua/ та авторизуватися через електронний цифровий підпис або банк, яким користуєтеся.

- Вказати адресу доставки дров. Система автоматично підтягне найближчі до вас лісгоспи та продукцію, яку можна замовити. Кожен постачальник буде пропонувати той асортимент, який є в наявності.

- Визначитися із видом та обсягом деревини, обрати функцію з доставкою чи без.

- Оплатити замовлення або чекати на дзвінок оператора для вирішення питань з логістикою.

В Кабміні звертають увагу, що на одну фізичну особу встановлено ліміт на покупку в 15 кубометрів дров на опалювальний сезон. Тому для уникнення зловживань і оптових закупівель в магазині діє система авторизації користувачів.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты