Общество | Николаев, 10 Февраля, 2018

Довідка щодо несудимості – безкоштовна та замовляється онлайн

Свежие новости: Довідка щодо несудимості – безкоштовна та замовляється онлайн

 

Однією з найпоширеніших послуг серед відвідувачів сервісних центрів МВС Миколаївщини, є надання довідки щодо несудимості.

Про це повідомляє Регіональний сервісний центр МВС в Миколаївській області.

Найчастіше вона необхідна клієнтам, які здійснюють оформлення для працевлаштування, для виїзду за кордон, для надання в органи соціального забезпечення тощо.

Тільки-но за перший місяць 2018 року в сервісних центрах МВС області було видано таких довідок 750 громадянам.

Слід зазначити, що дану послугу кожен бажаючий має можливість замовити двома зручними способами: онлайн через офіційну інтернет-сторінку Головного сервісного центру МВС або ж, завітаючи до найближчого сервісного центру МВС.

Для замовлення довідки про несудимість онлайн слід зареєструватися за допомогою Електронного цифрового підпису та заповнити електронну форму. В результаті підготовки відомостей документ можливо отримати особисто в бажаному сервісному центрі МВС або ж в електронному варіанті – довідка надійде на вказану у формі заповнення електронну адресу.

Під час особистого подання запиту адміністратору сервісного центру слід надати документ, що посвідчує особу, а це відповідно до Закону України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус»:

- паспорт громадянина України;

- паспорт громадянина України для виїзду за кордон;

- дипломатичний паспорт України;

- службовий паспорт України;

- посвідчення особи моряка;

- посвідчення члена екіпажу;

-  посвідчення особи на повернення в Україну;

- тимчасове посвідчення громадянина України;

- посвідчення водія;

- посвідчення особи без громадянства для виїзду за кордон;

- посвідка на постійне проживання;

- посвідка на тимчасове проживання;

- картка мігранта;

- посвідчення біженця;

- проїзний документ біженця;

- посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту;

- проїзний документ особи, якій надано додатковий захист.

У разі якщо звертається представник то необхідно надати документ, що посвідчує його особу, оригінал та копію нотаріально засвідченої довіреності, яким уповноважено представника отримати в сервісному центрі МВС довідку щодо несудимості, а також заяву та копію документа фізичної особи, стосовно якої замовляється довідка. 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости