Политика | Вознесенск, 5 Февраля, 2018

До Вознесенська завітала делегація з міста Марганець

Свежие новости: До Вознесенська завітала делегація з міста Марганець

5 лютого місто Вознесенськ з робочим візитом відвідала делегація з міста Марганець, що на Дніпропетровщині, на чолі з заступником міського голови Андрієм Приймаком.

Про це повідомив Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Метою візиту є результат запровадження у нашому місті «Картки вознесенця» та набуття відповідного досвіду, аби ввести в дію «картку» на території Марганця.

Гості дуже зацікавлені у впровадженні подібної інновації на території своєї громади, але попереду у марганчан багато роботи, адже місто не має жодних напрацювань.

Наприклад, для модулю «Медицина» потрібна електронна система медичного обліку, на яку Вознесенськ витратив близько 7 років. Це потрібно для того, аби персоніфікувати «картку» з якою потім мешканці звертаються до медичного закладу. У гостів же ця система лише планується до формування.

Ще Андрія Приймака цікавив модуль «Транспорт», завдяки якому пільгова категорія населення Вознесенська має знижку у міському транспорті.

Віталій Луков ознайомив гостей з основними перевагами проекту, озвучив його вартість та запросив делегацію на презентацію роботи складових «картки» безпосередньо на місцях. Тож гості відвідали КУ «Вознесенська центральна районна лікарня» та проїхались на маршрутному таксі № 22 «Ринок-Лікарня», де встановлено апаратуру для зчитування «Картки вознесенця».

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты