Общество | Южноукраинск, 29 Июня, 2023

До відома мешканців Южноукраїнської громади

Свежие новости: До відома мешканців Южноукраїнської громади

Діти до 2-х років з малозабезпечених сімей, мають можливість отримувати безкоштовне дитяче харчування у некомерційному комунальному підприємстві «Южноукраїнський міський центр первинної медико – санітарної допомоги» в рамках Заходів міської комплексної програми «Охорона здоров’я в Южноукраїнській міській територіальній громаді» за рахунок коштів бюджету громади.

Для отримання дитячого харчування (молочної суміші, каші сухої молочної, соку плодово – ягідного консервованого, пюре плодово – ягодного консервованого, пюре м’ясного консервованого) потрібно звернутися до педіатра, з яким укладено декларацію, для написання заяви. З собою потрібно мати паспорт, довідку що підтверджує статус малозабезпеченої сім’ї, довідку видану центром надання адміністративних послуг (далі – ЦНАП) що підтверджує склад родини.

Для набуття статусу малозабезпеченої сім’ї потрібно звернутися до ЦНАП з пакетом документів та подати відповідну заяву.

За перше півріччя 2023 року забезпечено продуктами дитячого харчування 13 дітей.

За додатковою інформацією звертайтеся до управління охорони здоров’я Южноукраїнської міської територіальної громади бульвар Цвіточний, 4 або за номером телефону (05136) 5-98-83.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости