Общество | Вознесенск, 27 Июля, 2017

ДО УВАГИ ВОЗНЕСЕНЦІВ! ВИСОКА ПОЖЕЖНА НЕБЕЗПЕКА

Свежие новости: ДО УВАГИ ВОЗНЕСЕНЦІВ! ВИСОКА ПОЖЕЖНА НЕБЕЗПЕКА

У зв`язку з підвищенням температури навколишнього середовища Виконавчий комітет Вознесенської міської ради просить громадян та гостей міста бути особливо уважними при користуванні приладами, об’єктами і речами, які можуть призвести до пожежі. Будь-яка іскра в спекотну і суху погоду може призвести до загоряння. Слід дотримуватись Правил пожежної безпеки в Україні в частині, що стосується безпечної експлуатації систем та комунікацій, приладів та речей в домоволодінні.

В період грози слід дотримуватись таких превентивних правил безпеки:

- Тримати вимкненими із електромережі усі без виключень електроприлади;

- Не знаходитись біля вікон та виходів з будинку;

- Не слід користуватись під час грози жодними будинковими комунікаціями (водопровід, каналізація, газ, світло тощо), а також торкатися їх;

- В приміщенні не повинно бути протягів, які можуть притягнути так звану «кульову блискавку»;

- Не можна користуватись піччю, каміном, грубою або будь-яким іншим приладом на твердому паливі, адже дим, що виходить із труби має високу електропровідність;

- Краще утриматися від користування телефоном або навіть вимкнути його.

Прохання до домоволодінь, що знаходяться в безпосередній близькості від лісових масивів – не розпалювати багаття, не палити стерню та сміття біля лісу, залишати розчищеною від рослинності (особливо сухої) територію перед домоволодінням, що примикає до лісового масиву.

Прохання до власників, користувачів приватних домоволодінь та садибних будинків - не палити сміття, стерню, листя в безпосередній близькості до будинку чи дерев, кущів, які можуть загорітись.

Пам`ятайте! Дим від вогню не тільки заважає вашим сусідам, а й може призвести до досить серйозних наслідків і навіть смерті від задухи.

Відділ з питань надзвичайних ситуацій

та цивільного захисту населення

апарату Виконавчого комітету

Вознесенської міської ради

Источник: //voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости