Общество | Южноукраинск, 24 Октября, 2018

До уваги страхувальників міста Южноукраїнська та Арбузинського району!

Свежие новости: До уваги страхувальників міста Южноукраїнська та Арбузинського району!

25 жовтня 2018 року о 10.00 в сесійній залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради за ініціативи Южноукраїнського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області відбудеться засідання круглого столу спільно з Управлінням держпраці України в Миколаївській області з питань:

«Аналіз виробничого травматизму та професійних захворювань на підприємствах м. Южноукраїнська та Арбузинського району за 9 місяців 2018 року», доповідач -  начальник Южноукраїнського міського відділу ФСС Гут С. С.;

«Атестація робочих місць за умовами праці, пільги та компенсації за роботу у важких та шкідливих умовах праці. Нове в законодавстві», доповідач – головний державний інспектор відділу з питань експертизи умов праці Тішкова І. О.;

«Порядок укладання трудових договорів. Оплата праці. Відповідальність за порушення законодавства про працю»,  доповідач - головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю Драчук В. В.

Запрошуються до участі у засіданні круглого столу інженери з охорони праці підприємств, бухгалтери та зацікавлені особи.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости