Общество | Южноукраинск, 11 Августа, 2017

До уваги осіб з особливими потребами міста Южноукраїнська!

Свежие новости: До уваги осіб з особливими потребами міста Южноукраїнська!

Якщо ви ще не визначились із професією та навчальним закладом, ви маєте можливість ознайомитись з умовами прийому до Житомирського вищого професійного училища інтернату.

Навчальний заклад за 46 років існування випустив понад 9 тисяч кваліфікованих робітників із числа осіб з фізичними обмеженнями/особливими потребами. Випускники училища працюють у сфері побутового обслуговування, на підприємствах в організаціях та займаються індивідуальною трудовою діяльністю.

Широкий вибір професій дозволяє молодим людям реалізувати, у відповідності до фізичних можливостей, свої уподобання.

Соціальна, професійна, медична, трудова реабілітація учнів під час навчання, допомагають їм повірити в себе і адаптуватися в житті.

За час навчання за учнями зберігається пенсія, надається стипендія.

Зарахування на навчання проводиться без вступних іспитів, без результатів зовнішнього незалежного оцінювання, після співбесіди та тестування в приймальній комісії, на підставі конкурсу свідоцтв та атестатів про освіту. 

Документи до вступу подаються до 20 серпня. Початок занять 1 вересня.

 

За більш детальною інформацією ви можете звернутись за адресою:

б-р Цвіточний 9. Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді або за телефоном (05136) 2-56-24.

 

Джерело: yu.mk.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты