Общество | Вознесенск, 22 Февраля, 2018

До уваги мешканців міста Вознесенська! Просимо дотримуватись правил благоустрою

Свежие новости: До уваги мешканців міста Вознесенська! Просимо дотримуватись правил благоустрою

Управління житлово – комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради звертається до всіх мешканців міста з проханням дотримуватись правил благоустрою, санітарного утримання прилеглих територій, забезпечення чистоти і порядку на них , поважати своїх сусідів, не засмічувати дороги, особливо ґрунтові, будь-яким сміттям. Самовільне підсипання може привести до підтоплення сусідніх садиб, до перешкоджання проїзду машин та пересуванню пішоходів.

Про це повідомляє Управління ЖКГ та КБ Вознесенської МР.

21.02.2018 року по вул. Солов’їна зафіксовано порушення «Правил благоустрою, санітарного утримання території, забезпечення чистоти і порядку в м. Вознесенську», затверджених рішенням міської ради від 02.06.2008 р. № 35, а саме самовільне скидання будівельного сміття (глина з соломою) на проїзну частину комунальної дороги міста.

Такі дії передбачають відповідальність за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення та тягне за собою накладення штрафу на громадян у розмірі від 340 до 1360 гривень, а на посадових осіб - від 850 до 1700 гривень.

На даний час дороги всіх  вулиць та провулків міста обстежено та складено план комунальному підприємству «Санітарна очистка міста» на грейдерування, планування або підсипання доріг.

Роботи розпочнуться навесні за сприятливих погодних умов по всім районам міста.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты