Происшествия | Южноукраинск, 27 Февраля, 2018

До уваги жителів області: у зв’язку з погодними умовами відмінено ряд автобусних рейсів

Свежие новости: До уваги жителів області: у зв’язку з погодними умовами відмінено ряд автобусних рейсів

У зв’язку з погіршенням погодних умов на Миколаївщині – сильний сніг, хуртовини, низькі температурні показники, ожеледь на дорогах, підприємства-перевізники відмінили сьогоднішні рейси по області. 

Про це повідомляє Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради.

Так, в «Оріон-Авто» скасували сьогоднішні рейси з Миколаєва до Березанки, Красненького, Лисої Гори, Воєводського, Новопавлівки, Веселинового, Курячих Лоз, Варюшино та Очакова.

Підприємство «Автомобіліст» повідомляє про скасування рейсів Миколаїв-Антонівка, Братське-Миколаїв і назад, Нововасилівка-Миколаїв, Нова Одеса-Антонівка, Мостове-Миколаїв, Миколаїв-Людмилівка.

Також з Южноукраїнська скасовано рейси до Одеси о 12:55 та 14:20.

Нагадаємо, що вчора в зв'язку з прогнозом про погіршення погодних умов в Миколаєві та Миколаївській області, Миколаївська ОДА звернулася до перевізників з проханням обмеження або відміни перевезень пасажирів. Зазначимо, що за даними Миколаївського обласного центру з гідрометеорології у зв’язку з виходом серії південних циклонів, 27 лютого – 1 березня 2018 року на території Миколаївської області та в м. Миколаєві очікуються складні погодні умови: сильний сніг, хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця, сніговий накат. Посилення вітру до 15-22 м/с. Температура повітря вночі 10-15˚ морозу, вдень 5-10˚ морозу. 2-3 березня очікується збереження холодної погоди.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости