Культура | Вознесенск, 15 Июня, 2017

До шкіл м.Вознесенська завітав волонтер Корпусу Миру США в Україні

Свежие новости: До шкіл м.Вознесенська завітав волонтер Корпусу Миру США в Україні

Останні дні в літніх пришкільних таборах насичені подіями та враженнями. Часті екскурсії та події, цікаві зустрічі та знайомства з новими гостями є чудовим початком літніх канікул – пори відпочинку, оздоровлення та веселощів.

Вознесенський МРЦЗ продовжує активну роботу з підростаючою молоддю в пришкільних таборах в рамках акції «Літній відпочинок з користю». Цього року ряд міських шкіл з метою покращення рівня знань англійської мови школярами організували мовні табори. 7 та 8 червня 2017 року у Вознесенській ЗОШ №10 та Вознесенській гімназії за участю фахівця Вознесенського МРЦЗ Чорної Ірини та волонтера Корпусу миру США в Україні Едді Сайласа відбулись інтерактивні профорієнтаційні заходи «You can do it, if you want» («Ти це зможеш, якщо захочеш»).

Ірина розповіла дітлахам про важливість правильного вибору професії, про відповідальність перед самим собою за прийняті рішення та обраний шлях. Чудовою можливістю поспілкуватись з волонтером учні скористались під час знайомства: вони називали своє ім’я а також професію, яку вони хочуть здобути. В свою чергу присутні дізнались чимало цікавої інформації про вибір професії молоддю Сполучених Штатів Америки а також втілення власних мрій у реальність. Запорукою досягнення успіху є віра у власні сили, підтримка близьких та рідних, а також правильна сформована мета. Повчальною була розповідь Едді про хлопчика 8-ми років Барнабі, який дуже полюбляв створювати різноманітні фігурки-орігамі. Його захоплення було настільки сильним, що він хотів, щоб його іграшки мали всі учні школи. Завдяки клубу маленьких підприємців він реалізував свою мрію і почав навіть продавати свої вироби.

Спілкування проходило дуже жваво: хлопці та дівчатка ставили різноманітні питання, а волонтер із задоволенням розповідав про себе, свої вподобання, враження, та ін. Доречною була і допомога вчителів-мовників, які допомагали учням висловити свої думки. Спільна робота заради якоїсь мети – це завжди добре, а коли ціллю є професійна орієнтація молоді це сповнює надії, що школярі дослухатимуться до отриманих порад, успішно обиратимуть професію. Здобуватимуть освіту та будуватимуть омріяну професійну кар’єру. Сподіваємось, що нові форми роботи з молоддю стануть цікавими, активізуватимуть молоде покоління до нових зрушень та здобутків.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты