Политика | 25 Октября, 2022

До кінця року маємо витіснити ворога за лівий берег Дніпра на Херсонщині, — полковник Костенко

Свежие новости: До кінця року маємо витіснити ворога за лівий берег Дніпра на Херсонщині, — полковник Костенко

Сили оборони України мають витіснити окупантів на Херсонщині за лівий берег Дніпра до кінця року. Ворог готується до цього і намагається формувати там свою «тероборону».

Про це заявив полковник Роман Костенко, який з перших днів стоїть в обороні Миколаєва.

— Сподіваюсь, що кінця року ми повернемо не тільки Херсон, і коли я кажу Херсон, я маю на увазі вибиття противника з усього зайнятого плацдарму і витіснення їх на лівий берег Дніпра, – наголосив він.

За словами Романа Костенка, ворогу бракує людей для оборони Херсонщини і тому росіяни будуть намагатись залучати місцеве населення тимчасово окупованих територій до аналогу «тероборони».

— Після анексії тимчасово окупованих територій Херсонщини ворог намагатиметься залучити місцеве населення до оборони міста. У росіян своїх людей не вистачає навіть попри мобілізацію на РФ. Їм потрібна лояльність місцевого населення – будуть казати: це ваше місто, захищайтесь. Будуть розганяти пропаганду. Я думаю, це виглядатиме, як якийсь аналог тероборони тільки з колаборантів і потім туди насильно мобілізовуватимуть місцеве населення, – додав нардеп.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты