Общество | Вознесенск, 15 Октября, 2019

До Дня захисників України та Дня українського козацтва вознесенців вітали театралізованою виставою

Свежие новости: До Дня захисників України та Дня українського козацтва вознесенців вітали театралізованою виставою

11 жовтня в приміщенні Вознесенського міського будинку культури мешканцям і гостям громади представили театралізовану програму «У нас є сила й воля» до Дня захисника України та Дня українського козацтва.

Сценаристи програми за допомогою різних сценічних та театралізованих засобів висловили слова подяки воїнам-захисникам України, прославляли їхню звитягу, завзятість та козацький дух. Актори змальовували тугу за загиблими, гордість та пам’ять про героїв країни. Гуртки художньої самодіяльності об’єднувалися заради якнайвиразнішого виконання музичних та танцювальних композицій, щоб привітати наших захисників.

Хвилиною мовчання усі присутні пом’янули наших земляків, які загинули, захищаючи нас від війни. Імена цих хлопців повинен знати й пам’ятати кожен вознесенець.

До привітань приєднався й міський голова Віталій Луков. Очільник громади звернувся до присутніх військовослужбовців та ветеранів із словами подяки за те, що бережуть мир на нашій землі, захищають нас від ворогів на Сході України. Віталій Луков вручив почесну нагороду від Міністерства оборони України матері Олександра Бойка – нашого земляка, який загинув, захищаючи землю від окупанта. Також почесними грамотами були нагороджені кращі військовослужбовці місцевих військових частин та військомату.

По завершенню театралізованої програми ведучі заходу запропонували усім небайдужим приєднатися до покладання квітів до Меморіального Знака Героям Небесної сотні, до Меморіальної плити українському громадському діячу і лідеру Народного Руху України - В'ячеславу Максимовичу Чорноволу та до іменного каменю пам'ятника нашим землякам, воїнам - захисникам, загиблим за цілісність Незалежної України.

Вже традиційно перед святковим концертом Віталій Луков зустрівся з матерями загиблих воїнів-вознесенців. Жінки піднімали питання щодо перейменування деяких вулиць на честь їхніх синів, поточних ремонтів власних осель, ділилися своїми життєвими буденними справами, а міський голова взяв до уваги всі озвучені ними прохання. Зустріч пройшла в дружній та приємній атмосфері.

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты