Общество | Снигиревка, 18 Июля, 2017

До Дня Незалежності у Снігурівці планують відкрити скульптуру борцям за волю та незалежність України

Свежие новости: До Дня Незалежності у Снігурівці планують відкрити скульптуру борцям за волю та незалежність України

В понеділок, 17 липня, в залі засідань райдержадміністрації відбулася щотижнева апаратна нарада під головуванням голови райдержадміністрації Інни Бойко та голови районної ради Тетяни Мезіної за участі керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та державних установ району.

Велику увагу Інна Володимирівна приділила вирішенню нагальних питань демобілізованих учасників АТО. Очільниця району була обурена великою ціною на виготовлення технічної документації на оформлення земельних ділянок атовцям.

Також, було піднято питання співфінансування з міською та сільськими радами виготовлення та встановлення скульптури борцям за волю та незалежність України, який планується відкрити до Дня Незалежності України у місті Снігурівка вже цього року. Бойко доручила попередити сільських голів, що 27 липня буде проведена сесія районної ради, тому кошти повинні бути перераховані вже до наступного понеділка.

Крім того, голова РДА вона звернулася до Мезіної з проханням проконтролювати надання сільськими головами анкет атовців на протязі двох днів. Надання сільськими головами анкет буде на особливому контролі очільниці району.

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости