Спорт | Снигиревка, 14 Сентября, 2017

До Дня фізичної культури та спорту у Снігурівці провели першу районну спартакіаду

Свежие новости: До Дня фізичної культури та спорту у Снігурівці провели першу районну спартакіаду

9 вересня у Снігурівці відбулось спортивне свято – стартувала І районна спартакіада, присвячена Дню фізичної культури та спорту. На стадіоні «Колос» зібрались команди Снігурівської міської ради та 10 сільських рад, які змагались у таких дисциплінах: легкоатлетичний біг, волейбол, міні-футбол, теніс настільний, гирьовий спорт, перетягування канату та шашки. Про це повідомляє сайт міської ради.

До команди Снігурівської міської ради увійшли мешканці міста різного віку, різних професій та інтересів, але кожному учаснику змагань притаманне почуття суперництва та прагнення перемогти. Тому не дивно, що переможцем І районної спартакіади стала команда Снігурівської міської ради.

Перші призові місця зайняли: Шангар О.С. – шашки, Мушин Є.М. та Штильмашок І.В. – настільний теніс, Шевченко С.І. – гирьовий спорт, та команда з перетягування канату, до складу якої входили Руденко М.М., Артемьєв В.І., Шевченко С.І., Губський С.Ю., Піпченко С.М., Мушин Є.М., Устіченко К.К.

За участь у спартакіаді та вагомий внесок у спортивне життя міста Снігурівська міська рада також висловлює подяку всім членам команди: Мекеровій Н.В., Семянків І.А., Коніну Ю.Ю., Долині С.В., Кушніру М.К., Форошовському М.М., Юзві В.В., Закусілову А.М., Кряквіну А.О., Долині В.П., Короленко О.С., Тимуш І.І., Биковій О.В., Дмитрусенко Д.О., Закусіловій А.С., Голубченко В.Д., Лук’яненко Н.В., Артюшенко О.О., Єфименко І.А., Чугаю А.А., Левченко С.В., Дем’янику М.В., Патенко С.С., Руденко М.М.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты