Спорт | Вознесенск, 29 Мая, 2018

Дмитро Прагуза і Владислав Крит - чемпіони турніру в Одесі!

Свежие новости: Дмитро Прагуза і Владислав Крит - чемпіони турніру в Одесі!

 

25-27 травня в місті Одеса відбувся традиційний Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби. Найменші учасники турніру - діти 2010 р. н. Усього 300 учасників із Києва, Харкова, Івано-Франківська, Подільського, Ужгорода, гості з Молдови, Миколаївської області. Юні борці з Вознесенська показали непоганий командний результат. Чемпіонами у своїх вагових категоріях стали ПРАГУЗА ДМИТРО, КРИТ ВЛАДИК. Бронза у Василика Тимофія, Журавльова Саміра, Юдіна Кирила. Також волю до перемоги і борцівський характер виявили найменші наші борці Білява Платон, Троїцький Матвій, Глухий Ренат, Каленик Влад, Гофман Дмитро, брати Середіни: Денис та Максим, Тодорашко Влад. ХЛОПЦІ МОЛОДЦІ !!!

Чемпіони і призери були нагороджені кубками, медалями, грамотами та грошовими призами! Дякуємо батькам Бєлокуровій Світлані, Каростан Олені і Глухому Олександру за допомогу в організації поїздки на турнір!

ЗАПРОШУЄМО ВСІХ БАЖАЮЧИХ НА БОРОТЬБУ !!!

Про це повідомляє Сорочан Г.О., тренер з греко-римської боротьби

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты