Общество | Николаев, 10 Мая, 2019

Для вознесенських лікарів проводив семінар доцент Віктор Малюк

Свежие новости: Для вознесенських лікарів проводив семінар доцент Віктор Малюк

7 травня до КП «КНП Вознесенський МЦ ПМСД» завітав кандидат медичних наук, доцент Малюк Віктор Вікторович для проведення семінару "Об’єднання лікарів загальної практики та акушерів-гінекологів для передгравідарної підготовки вагітності". В проведенні заходу взяли участь понад 20 медичних працівників закладу.

Віктор Вікторович наголосив, що організація акушерсько-гінекологічної допомоги в Україні базується на принципі єдності здоров’я матері та дитини, удосконалення надання первинної медико-санітарної допомоги. Також розповів принципи етапності надання амбулаторної акушерсько-гінекологічної допомоги, профілактичної направленості, організацію маршруту вагітної, користь і дію вітамінів на плід.

Пам’ятайте, що кожна вагітність повинна плануватися, щоб вчасно почати прийом необхідних препаратів та попередити різного виду патології.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты