Политика | Николаев, 9 Декабря, 2022

Дітям військовополонених з Миколаївської області виділять гроші на оздоровлення

Свежие новости: Дітям військовополонених з Миколаївської області виділять гроші на оздоровлення

Найближчим часом 57 дітей миколаївських військовополонених віком до 18 років отримають грошову допомогу на оздоровлення у розмірі 10 000 грн.

Внесення відповідних змін до програми «Турбота» з метою підтримки сімей військовополонених ініціювала голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва, повідомляється у її телеграм-каналі.

«Провели перше засідання відповідної комісії за участю представників облради, ОВА та департаменту соцзахисту. Одностайно ухвалили рішення про надання разової грошової допомоги на оздоровлення дітей миколаївських військовослужбовців, які перебували або перебувають у полоні», — написала Ганна Замазєєва.

Виплати будуть нараховані відповідно до заявок, отриманих від родичів військовополонених та ретельно відпрацьованих спеціалістами Консультаційного центру Координаційного штабу по поводженню з військовополоненими Південного регіону, який був відкритий у Миколаєві минулого місяця.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости