Происшествия | Николаев, 23 Сентября, 2023

«Дитина впала разом з гойдалкою»: миколаївці поскаржилися на ще один небезпечний дитячий майданчик

Свежие новости: «Дитина впала разом з гойдалкою»: миколаївці поскаржилися на ще один небезпечний дитячий майданчик

Мешканці Миколаєва просять відремонтувати аварійний дитячий майданчик у Центральному районі. Нещодавно там дитина впала разом з гойдалкою.

Відповідне звернення жителька Миколаєва Ганна Пугачова опублікувала у фейсбук-групі «Contact Center при Миколаївській міській раді».

За словами жінки, дитячий майданчик по вулиці Привільна, 136 не ремонтували з 2019 року. Мешканці будинку самі доглядають за територією та за можливістю фарбувують і ремонтують.

 

«Дитячий майданчик в аварійному стані, мешканці фарбують, намагаються ремонтувати, але вже і нема чого ремонтувати. Нещодавно дитина впала разом з гойдалкою, дякувати Богу, що не сильно травмувалась. Скажіть, будь ласка, це безпечні гойдалки?! Хіба можна дітям на них гойдатися? Невже за стільки років не можна щось з цим зробити? Невже не можна поставити сучасну гойдалку і гірку? І прибрати ці небезпечні? Велике прохання відреагувати», — просить місцева жителька.

Ганна Пугачова  зазначає, що в їхньому мікрорайоні немає де гуляти з дітьми, тому батьки змушені вести їх на цей майданчик.

Зазначимо, що мешканці миколаєва багато разів скаржились на занедбані дитячі майданчики у різних районах.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости