Общество | Вознесенск, 17 Сентября, 2019

Діти з Польського Радомсько гостили у Вознесенську в рамках українсько-польського обміну молоддю

Свежие новости: Діти з Польського Радомсько гостили у Вознесенську в рамках українсько-польського обміну молоддю

"Де б ми не були, з друзями завжди відчуваємо себе як вдома" (Г. Драммонд)

Сподіваємось, саме як вдома відчували себе наші друзі з Радомсько (Польща), які в рамках українсько-польського обміну молоддю, організованого полонійними організаціями "Польський дім (м. Вознесенськ) та "Полонія"(м. Южноукраїнськ) та владою м. Радомсько, з 4 по 14 вересня приїхали до України.

Свій побут діти разом з опікунами розпочали із знайомства з Одесою, а далі - тепле море в Очакові, національний історико-археологічний заповідник "Ольвія" і нарешті - зустріч в родинах друзів з Вознесенська та Южноукраїнська.

І знову насичена програма перебування: зустріч з міським головою Вознесенська Віталієм Луковим, знайомство із новими друзями у Вознесенському ЦДЮТ, розваги в парку Січової слави, заняття англійською мовою та розпис медово-імбирного печива в ЗОШ № 8, купання в басейні "Водограй", рафтинг у Мигії, знайомство з Актовським каньйоном, екскурсія на Южно-Українську АЕС та Ташлицьку ГАЕС! І на кінець - прощальний вечір на плавнях разом з родинами. Не обійшлось і без традиційної бельгійки.

Сподіваємось, що цей час залишиться в пам`яті наших польських дітей теплими спогадами про Україну, про родини, які їх приймали, а дружба між нашими народами буде тривати і розвиватись!

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости