Происшествия | 9 Мая, 2018

“Діти плакали”: чергова школа у Києві влипла у скандал

Свежие новости: “Діти плакали”: чергова школа у Києві влипла у скандал

Вчителька київської школи №169, яка змусила дітей в 3 класі прочитати і переказати твір “Петрусів сон” Модеста Левицького, який вміщує в собі жорстокі сцени, також дозволяла собі обзивати і принижувати дітей.

У  коментарі мама однієї з учениць розповіла, що їхнього вчителя замінили на час лікарняного, а замість цього поставили вчителя на пенсії “з застарілими методами боротьби проти дітей”.

“Сучасні книги для читання (з грифом МОН) є в класі, але дітям з якоїсь причини видали застарілі видання. Скажу чесно, там в цьому виданні є хороші розповіді, казки, вірші. Книга на 655 сторінок. Але вчитель вибрала саме цей текст в середині підручника. Змусила читати в класі, всіх по черзі. Дівчата плакали, когось  нудило. Донька не змогла дослухати до кінця – до так званої моралі оповідання”, – розповіла вона.

Жінка зазначила, що інші подробиці неприпустимого ставлення до дітей “спливли” вже після написання посту в соцмережах про вищевказану книгу.

На питання журналіста, чи дозволяв чи собі вчитель бити дітей, мама третьокласниці відповіла: “Не била, але руку доклала – обзивала, принижувала”.

Реакція адміністрації школи залишила бажати кращого.

“Директор вважає, що батьки не вдячні і повинні вибачитися”, – сказала співрозмовниця, додавши, що сама вчителька теж образилася і відмовилася викладати в їхньому класі.

Зараз же жінка сподівається, що інцидент вичерпано, і побажала вчительці і директору зробити з цієї історії висновок.

Источник: OBOZREVATEL.UA 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости