Политика | Николаев, 24 Марта, 2023

Директор «Миколаївводоканалу» пояснив, чому поки неможливо повернути прісну воду

Свежие новости: Директор «Миколаївводоканалу» пояснив, чому поки неможливо повернути прісну воду

Споруди “Миколаївводоканалу” біля Херсону суттєво пошкоджено російськими обстрілами. Ремонтні роботи поки що неможливі, водоканал не хоче відправляти людей під обстріли та ризикувати їх життям.

Про це розповів директор “Миколаївводоканалу” Борис Дуденко.

Нагадаємо, що майже рік тому російські окупанти підірвали в декількох місцях водогін, який постачав питну воду в Миколаїв. Після деокупації правобережжя Херсонщини водогін полагодили, але окупанти обстріляли виробничі підрозділи “Миколаївводоканалу”, які постачали воду з Дніпра.

- Я, як керівник підприємства, в цих умовах, в яких зараз знаходиться Херсон, не можу ризикувати життям та здоров'ям своїх співробітників, які повинні виконати ремонтні роботи. На сьогодні є пошкодження кабельних мереж, насосів, забірної арматури. Тому відновити водопостачання повною мірою ми поки що не зможемо. Як тільки працювати буде безпечно, наші підрозділи виїдуть на місце і повністю все зроблять, - сказав Дуденко.

Також повідомили, що в січні троє фахівців водоканалу отримали поранення, один з них перебував у тяжкому стані.

Директор нагадав, що зараз розробляються нові шляхи водопостачання для Миколаєва, в цьому задіяли французьку компанію.

Дуденко пропонує містянам, які мають пропозиції щодо відновлення водопостачання, або готові допомогти, звернутись до “Миколаївводоканалу”.

Джерело

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости