Происшествия | 15 Июля, 2017

Дейдей жорстко прокоментував своє поранення на Донбасі

Свежие новости: Дейдей жорстко прокоментував своє поранення на Донбасі

Народний депутат Євген Дейдей прокоментував своє поранення на Донбасі, та реакцію на це деяких ЗМІ.

“Все, що можу сказати зараз з приводу істерики навколо мого поранення – хлопці, відчепіться. Так, поранення не надто важкі. І я зі своєю сім’єю і друзями цьому раді”, – написав політик.

За словами Дейдея він не писав про те, що сталося, “тому що розумів що почнеться бруд”.

“Так, я, будучи народним депутатом, знаходився в зоні АТО. Тому що потрібен тут! І мені плювати що всі думають з цього приводу! Я роблю те, що вважаю за потрібне робити! Роблю і буду робити! І якщо комусь це не подобається, то залиште свій цинізм і “дотепність” при собі. Чи не перевантажуйте. Займіться своїми справами і своїм життям”, – підкреслив політик.

Парламентар наголосив, що не хоче давати коментарі і комусь щось доводити. “Не хочу брати участь в цирку, який влаштували з того, що сталося! Я не прошу мене підтримувати, не прошу захищати, я прошу залишити мене в спокої … Мене і мою сім’ю”, – написав він.

Дейдей також опублікував відео з лікарні, яке адресував тим, хто “смакує подробиці”.

“Мені не відірвало пів ноги, не контузило, що не убіло- це легке поранення. Тільки не сходите з розуму і не захлиньтеся тепер своєю отрутою”, – резумував політик.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты