Общество | Южноукраинск, 8 Сентября, 2017

Детальнiше про робочу награду по стану iнфекцiйного вiддiлення Южноукраїнської лiкарнi

Свежие новости: Детальнiше про робочу награду по стану iнфекцiйного вiддiлення Южноукраїнської лiкарнi Детальнiше про робочу награду по стану iнфекцiйного вiддiлення Южноукраiнської лiкарнi

Як стало відомо виданню "Маю Право", 06.09.2017 комісією, в складі, представників місцевої влади, депутатського корпусу та департаменту охорони здоров'я, було проведено обстеження інфекційного відділення Южноукраїнської міської лікарні.

Метою даного обстеження було, виділення бюджетних коштів, для проведення ремонту та відновлення повної працездатності відділення. Вiд побаченого присутні були в шоковому станi. Iнфекційне відділення знаходиться в дуже занедбаному стані. На третьому поверсі ремонту не проводилося вже 30 років, тому на сьогодні він не працює.

Другий поверх (дитяче відділення) також не виблискує ремонтом, але в декількох боксах ремонтні роботи всеж таки проведені, заміна кафелю в санвузлах, замінені унітази, та ін. Але після заміни труб, дири в стінах коридору так і не закрили належним чином. Так капітального ремонту потребує буфет та багато іншого.

Перший поверх, куди поступаються хворі різних категорій (люди без постійного місця проживання, хворі на СНІД, туберкульоз відкритої та закритої форми, та ін.) має 10 боксів, але працює з них тільки 5. В інших необхідно проводити капітальний ремонт, тому що в тих умовах, які є зараз, хворих приймати просто неможливо.

В даному відділенні працюють в основному жінки, які щоразу потерпають від алергічних нападів, тому що грибок, той який розповсюджений на стінах, водою з хлоркою не вимити. Також завідуюча відділенням розповіла про гостру проблему з очисною площадкою, на які повинна проводитися повна дезінфекція транспорту, на якому провозять хворих. Такої площадки взагалі не має.

"Про проблеми інфекційного відділення можна говорити i писати багато. Але чи буде мати це хоч якийсь толк?! Тому на мою думку, всі депутати, на наступному пленарному засіданні повинні підтримати виділення коштів на відновлення відділення, а не розбазарювати їх на всі сторони, типу управлінню освіти, на придбання сміттєвих відер в класи, по 4 штуки, яких, до речі в класах немає і сьогодні. А наша міська лікарня, це лікарня вищої категорії", - зауважила депутат Южноукраiнської мicької ради Олеся Шевчук.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости