Общество | Вознесенск, 13 Сентября, 2019

Десять звернень від мешканців територіальної громади розглянув міський голова Віталій Луков

Свежие новости: Десять звернень від мешканців територіальної громади розглянув міський голова Віталій Луков

12 вересня на офіційному прийомі громадян міським головою Віталієм Луковим було розглянуто 10 звернень від мешканців Вознесенської територіальної громади.

Про це повідомляє відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Виконавчого комітету.

До міського голови звернулася мешканка одного з багатоквартирних будинків, яка стурбована питанням списання будинків з балансу КП «Єдність». Жінка, прочитавши цю інформацію в місцевих ЗМІ, задається питанням, хто надалі буде опікуватися їхнім багатоквартирним будинком. Очільник громади доручив профільному спеціалісту Управління ЖКГ та КБ Вознесенської міської ради надати роз’яснення щодо цього питання й допомогти визначитися зі способом управління їхнього будинку.

Вознесенець завітав із питанням незаконного відключення світла у його помешканні. В період розділу енергопостачальної компанії на дві у чоловіка на старому розрахунковому рахунку лишилася значна переплата, яка не була перенесена автоматично на новий рахунок. Будучи впевненим у тому, що на рахунку достатньо коштів він деякий період не робив жодних виплат. Через кілька місяців до нього завітали уповноважені працівники, повідомили про заборгованість й відрізали світло. Після звірки показників в електропостачальній компанії виявилось, що чоловік нічого не винен. Але безкоштовно увімкнути світло підприємство відмовляється, не зважаючи на власний прорахунок. Чиновники компанії вимагають сплатити за увімкнення світла близько семисот гривень. Віталій Луков зауважив, що завжди підтримує людей у подібних випадках та запевнив чоловіка, що сприятиме безкоштовному ввімкненню світла. Також мешканцю громади нададуть необхідну допомогу в разі його звернення до суду.

Інші звернення стосувались улаштування місцевих доріг та вулиць, вирішення суперечок між сусідами, надання допомоги щодо розчистки траси мототреку, ремонту даху багатоквартирного будинку, сплати незаконно нарахованих коефіцієнтів за газ, надання допомоги з покосу бур’яну.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09. Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за логіном: live: v.d. lukov.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости