Политика | 4 Марта, 2019

Депутати Найєм і Заліщук, які вийшли з БПП, підтримають на виборах Гриценка

Свежие новости: Депутати Найєм і Заліщук, які вийшли з БПП, підтримають на виборах Гриценка

Народні депутати Мустафа Найєм та Світлана Заліщук, які раніше заявили про вихід із фракції «Блок Петра Порошенка», підтримають на президентських виборах Анатолія Гриценка як єдиного кандидата від демократичних сил.

Депутати подякували в ефірі «Радіо НВ» міськголові Львова Андрію Садовому за те, що він зняв свою кандидатуру на користь Гриценка.

«Ми говорили з самого початку, що суспільству зараз потрібен єдиний кандидат від демократичних сил», — сказала Заліщук, яка ще в січні стала радницею Гриценка.

Найєм наголосив, що підтримуватиме лідера «Громадянської позиції» без жодних забов'язань.

«Я не хочу зараз торгувати місцями в його списку, майбутнім після виборів. Що буде, то і буде», — сказав він.

Також депутат нагадав, що давно закликав до об’єднання Гриценка, Садового та співака Святослава Вакарчука. Тепер, як вважає Найєм, Вакарчук «має сказати своє слово».

На думку Найєма, Гриценко може стати кандидатом для тих людей, які розчарувалися у Петрі Порошенку, і які не хочуть підтримувати «кандидатів Ігоря Коломойського Володимира Зеленського або Юлію Тимошенко».

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости