Криминал | Николаев, 15 Мая, 2018

Депутата Шостаківської сільської ради притягнуто до адмінвідповідальності за неподання декларації у строк

Свежие новости: Депутата Шостаківської сільської ради притягнуто до адмінвідповідальності за неподання декларації у строк

У п'ятницю, 11 травня 2018 року, постановою Миколаївського районного суду депутата Шостаківської сільської ради Миколаївського району визнано винним у скоєнні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, за ч.1 ст. 172-6 КУпАП.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської  області.

Установлено, що вказаний суб’єкт декларування, в порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції», без поважних причин, щорічну електронну декларацію за 2016 рік подав з порушенням строку, визначеного на її подання.

Підтримавши позицію прокуратури,  суд  визнав достатніми докази вини особи  та застосував до порушника штрафні санкції у розмірі 850 грн.

Упродовж поточного року за несвоєчасне подання декларацій до адміністративної відповідальності вже притягнуто 7 депутатів місцевих рад.

Нагадуємо, що згідно ч.1 ст. 172-6 КУпАП за несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функції держави або місцевого самоврядування, передбачена адміністративна відповідальність. При цьому, відповідно до статті 38 КУпАП, адміністративне стягнення за вчинення правопорушення, пов'язаного з корупцією, може бути накладено протягом трьох місяців з дня його виявлення, але не пізніше двох років з дня його вчинення.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты