Криминал | 12 Января, 2018

Депутат Одеської облради пропонував хабара в 500 тисяч доларів агенту НАБУ

Свежие новости: Депутат Одеської облради пропонував хабара в 500 тисяч доларів агенту НАБУ Депутат Одеської облради пропонував хабара в 500 тисяч доларів агенту НАБУ

Депутатом Одеської облради, якому висунуто підозру у пропонуванні хабара в 500 тисяч доларів агенту НАБУ, виявився Олег Бабенко з фракції Блоку Петра Порошенка .

За словами співрозмовника, коли спецназ НАБУ здійснив спробу затримати Бабенка за місцем його перебування в Києві, депутат втік від спецназу, вистрибнувши у вікно.

Раніше у Генпрокуратурі повідомили, що спільно з НАБУ, висунули підозру у пропонуванні хабара агенту НАБУ одному з депутатів Одеської облради.

За даними слідства, Бабенко разом з поплічником пропонував агенту хабар у 500 тисяч доларів за зняття арештів з рахунків суб’єкту господарської діяльності, бенефіціаром якого є депутат, а також за уникнення конфіскації заарештованих коштів.

У підсумку, депутат втік, правоохоронці вживають заходів щодо його пошуку.

 

Источник: INSIDER

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости