Политика | Вознесенск, 9 Декабря, 2018

Депутат Кондратєнков під час Державного гімну матюкався на колег і здійняв галас після зауваження з боку першого заступника мера

Свежие новости: Депутат Кондратєнков під час Державного гімну матюкався на колег і здійняв галас після зауваження з боку першого заступника мера

На одному з місцевих сайтів з’явилася інформація, що нібито перший заступник Вознесенського міського голови Юрій Сметана погрожував своїм сусідам і депутату Юрію Кондратєнкову. Останній навіть звернувся до поліції, заявивши, що є потерпілим.

За коментарями журналіст «Маю право» звернувся до Юрія Сметани. Заступник мера розповів, що під час останньої сесії міської ради, коли виступав депутат Михайло Антонов, його колеги Іван Чорноморець та Дмитро Пилипенко дорікнули йому у пасивності як депутата. Після цього сесію оголосили закритою, зазвучав Державний гімн України, що не зупинило Юрія Кондратєнкова. Колишній правоохоронець дозволив собі нецензурну лайку.

Юрій Сметана

– Під час того, як лунав Державний гімн України, Кондратєнков нецензурно висловлювався на адресу двох своїх колег – Івана Чорноморця і Дмитра Пилипенка. Після закінчення сесії я зробив йому зауваження. У відповідь почалися крики, намагання мене спровокувати. Це видно на відео, шкода, що на той момент вже не вівся аудіозапис. Фізичною розправою я не погрожував. Ось і все, – розповів Юрій Сметана.

Також перший заступник міського голови заперечив, що погрожував своїм сусідам.

– В мене є сусідка 80-ти років, яка на мене в усі інстанції пише. Я її вже місяці три-чотири не бачив, тому навіть коментувати не хочу. Це все вигадано з метою дискредитації, – пояснив Юрій Сметана.

Читайте також: В блокировании доступа в сессионный зал в Южноукраинске принимали участие вознесенские депутаты

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты