Политика | Николаев, 11 Июня, 2016

«Демальянс» требует от Барны и Москаленко сложить полномочия и готовы обратиться в НАБУ

Свежие новости: «Демальянс» требует от Барны и Москаленко сложить полномочия и готовы обратиться в НАБУ

Политическая партия "ДемАльянс"  13 июня обратится в Национальное антикоррупционного бюро с заявлением по поводу скандала с перепиской в Viber депутата Николаевского областного совета Федора Барны.

Об этом говорится в сообщении на сайте николаевской организации партии.

Політична партія ДемАльянс в понеділок, 13 червня, звернеться до Національного антикорупційного бюро з заявою розслідувати факт переписки між головою Миколаївської обласної ради Вікторією Москаленко, депутатом Миколаївської обласної ради від БПП Федором Барною та “Мишею Мультиком”(під цим псевдонімом називають відомого представника миколаївського криміналітету Михайла Титова), якому вони звітували про результати пролобійованого рішення Миколаївської обласної ради про надання ТОВ “Южный карьер» гірського відводу для розробки родовища піску “Вознесенське-1”.
Після того як депутат Барна дізнався про те, що його вище вказана переписка була зафіксована журналістом інтернет-видання «Преступности.нет» Євгенієм Гомонюком, то почав з ним переписку про, щоб Євгеній видалив фотографії. За це Барна готовий був заплатити певну суму.
Ми вважаємо, Федор Барна та Вікторія Москаленко мають скласти свої повноваження. А також по даному факту має бути відкрита кримінальна справа Національним антикорупційним бюро.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости