Общество | Вознесенск, 10 Сентября, 2018

Делегація з Южноукраїнська переймала досвід вознесенців у сфері соціального захисту населення

Свежие новости: Делегація з Южноукраїнська переймала досвід вознесенців у сфері соціального захисту населення

До Вознесенська завітали директор департаменту соціального захисту та охорони здоров’я м. Южноукраїнська Гехад Ельвіра Есендуллахівна та заступник директора КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська Гурова Ольга Ярославівна. Вони цікавились як, насамперед, працює «картка вознесенця» з усіма додатками стосовно медичних, транспортних та торгівельних послуг, запроваджена в місті.

Гостей щиро приймала та супроводжувала начальник Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради Шишляннікова Ірина Анатоліївна, яка разом з ними відвідала транспортні підприємства, медичні заклади, торгівельні точки. Потім Ірина Анатоліївна приймала гостей в Управлінні соціального захисту, показала усю роботу відділу соціальних виплат та компенсацій. Завітали також до Вознесенського геріатричного пансіонату, де директор Кисіль Віктор Петрович гостинно поділився досвідом роботи пансіонату з точки зору соціального захисту незахищених верств населення. Показав хоздвір, сади, кімнати, розповів як роблять консервації на зиму, чим годують і як обслуговують мешканців пансіонату…

Ельвіра Есендуллахівна та Ольга Ярославівна були задоволені усім побаченим, багато фотографували, задавали питання та сказали, що мають наміри у себе запровадити новації, про які дізналися в м. Вознесенську.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости