Политика | Снигиревка, 5 Февраля, 2018

Делегація Снігурівського району відвідала Баштанку

Свежие новости: Делегація Снігурівського району відвідала Баштанку

В п’ятницю, 2 лютого 2018 року, делегація у складі голови райдержадміністрації Інни Бойко, голови райради Тетяни Мезіної, міського голови Леоніда Голоблі, сільських голів, депутатів районної і міської рад, представників структурних підрозділів РДА та керівників міських комунальних підприємств Снігурівщини з робочим візитом відвідали Баштанську ОТГ з метою набуття практичного досвіду аби взяти кращі ідеї на озброєння. Слід відмітити, що Баштанська ОТГ є найбільшою в Миколаївській області, між іншим, також досить відома і своїми досягненнями.

Під час зустрічі з гостями зі Снігурівського району  Іван Рубський охоче розповів про досягнення, реалізовані проекти та напрямки розвитку громади. Він відмітив, що на початку об’єднання, потрібно було  йти по  плану за принципом “Один район – одна громада”, проте, до райцентру приєдналися тільки 8 сільських рад. За словами Івана Рубського, ті громади, які не приєднались до райцентру, виявилися не досить успішними.

“Там, де є райцентр – там є і перспективи”, – додав Іван Васильович.

В ході зустрічі учасники також мали змогу отримати відповіді на найбільш хвилюючі питання. Зокрема, сільських голів дуже цікавило питання розподілу коштів та фінансування між населеними пунктами.  Іван Рубський відмітив, що на початку об’єднання вважали, що райцентр буде затягувати більшу частину коштів, а селам не залишиться нічого, проте, після об’єднання всі зрозуміли, що це зовсім не так. І доказом того є успішний розвиток усіх населених пунктів громади.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости