Политика | 15 Апреля, 2023

Данілов заявив, що у Пентагону не було доступу до планів контрнаступу ЗСУ, тому аналіз «злитих» документів безглуздий

Свежие новости: Данілов заявив, що у Пентагону не було доступу до планів контрнаступу ЗСУ, тому аналіз «злитих» документів безглуздий

Пентагон не мав доступу до планів з контрнаступу Збройних сил України. Аналізи злитих документів щодо нібито військових планів України не мають підґрунтя.

Про це в ефірі національного телемарафону заявив секретар РНБО Олексій Данілов. За його словами, українське командування має кілька варіантів розвитку подій.

— Ми усвідомлюємо всі процеси, які відбуваються на фронті. Усі припущення щодо планів українських військових, зокрема щодо контрнаступу, не мають під собою жодного підґрунтя. Це все буде вирішуватися в останній момент, коли буде ухвалюватися остаточне рішення, - зазначив Данілов.

Секретар РНБО також зауважив, що командування ЗСУ працює не лише над плануванням контрнаступу, а й над стратегією звільнення всієї території України до кордонів 1991 року.

— Доти, доки ми це не зробимо, доки цього не зроблять наші ЗСУ, мова про закінчення війни йти не може, - додав Данілов.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости