Политика | 15 Августа, 2023

Данілов: Росія хоче перетворити окуповані території України на «сіру зону»

Свежие новости: Данілов: Росія хоче перетворити окуповані території України на «сіру зону»

Російська Федерація не планує відновлювати тимчасово окуповані території України, а хоче перетворити їх на «сіру зону».

Про це повідомляє  секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов.

Він зауважує, що країна-терорист не може перемогти Україну військовим шляхом, через те російська армія схиляється до тактики «випаленої землі». 

— Росія немає жодних реальних планів з відновлення тимчасово окупованих територій України. Реальністю є тільки інформаційна бутафорія. Мета — перетворення ТОТ на «сіру зону» перманентно триваючого екологічного лиха, всеросійське сміттєзвалище, землю не придатну до обробки та життя, —  наголосив Олексій Данілов.

Він додав, що не зруйновані підприємства окупанти хочуть довести до критичного стану для можливості використання об’єктів критичної інфраструктури у якості «технологічної зброї» для створення максимальних перешкод наступальним діям українським військовим.

 — Тільки повна деокупація ТОТ — гарантія економічної та соціальної трансформації, — підсумував секретар Ради національної безпеки та оборони України.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости