Политика | Южноукраинск, 9 Октября, 2018

Далі буде: 42 сесія знову не продовжила роботу через брак кворуму

Свежие новости: Далі буде: 42 сесія знову не продовжила роботу через брак кворуму

Сьогодні, 9 жовтня, мало відбутися продовження перерваної 42 сесії Южноукраїнської міської ради. Однак станом на 10.00 у системі електронного голосування зареєструвалося лише 17 депутатів при мінімально необхідних 18.

Таким чином кворуму знову не вистачило, аби розглянути 8 питань порядку денного, які чекають своєї черги ще з минулого четверга.

Одіозний Сергій Горностай звинуватив у зриві сесії адміністрацію ЮУАЕС, яка начебто не відпустила своїх працівників, які є обранцями громади. У цьому його підтримала очільниця «Опозиційного блоку» Наталя Черьомухіна, закликавши гендиректора атомної станції зустрітися з головами фракцій міської ради.

Слід зазначити, що причиною відсутності багатьох депутатів, ймовірно, стало те, що секретар міської ради Людмила Дзюбенко пізно проінформувала про нову дату. Так, раніше вона призначила продовження сесії на 18 жовтня і лише вчора на офіційному сайті з’явилося оголошення про перенесення на 9 жовтня.

Читайте також: Эрик Григорян: "Город не должен управляться такими людьми"

Южноукраинских депутатов возмутило Горностаевское управление секретарём горсовета

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости