Криминал | 17 Апреля, 2023

Чоловік в Одесі виправдовував звірства росіян

Свежие новости: Чоловік в Одесі виправдовував звірства росіян

В Одесі виявили таксиста, який розповідав пасажирам про "геніальність" російського президента Володимира Путіна та висловлював підтримку військовому вторгненню РФ в Україну.

Про це повідомив місцевий активіст Дем'ян Ганул. За його словами, йдеться про чоловіка, висловлювання якого оприлюднили у соціальних мережах.

"Ватник розповідав, що Росія не програвала війн та що ми маємо бути з нею, а не з Європою. Негідника було встановлено та передано до СБУ… Таксист-сепар отримав підозру за ст. 436-2", - повідомив Ганул.

Зокрема, у соціальних мережах з'явилося відео, на якому зафіксовано спілкування водія таксі з пасажирами. Він заявляє, що Росія ще "не програла жодної війни", Україні треба бути з РФ, оскільки це "правильно та економічно вигідно".

Чоловік також стверджує, що російські військові не звірять в Україні, що це нібито фейк. Також він не вважає злочином зґвалтування українців (жінок, дітей).

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты