Общество | Южноукраинск, 17 Июля, 2017

Чи розблокують рахунки южноукраїнського КП ТВКГ?



Свежие новости: Чи розблокують рахунки южноукраїнського КП ТВКГ?

 Чи розблокують рахунки южноукраїнського КП ТВКГ?



Про прийняття Южноукраїнськими депутатами Програми, яка дозволяє працювати водо- та тепло постачаючому пiдприємству мiста без боргiв перед Южноукраїнською АЕС за отримане тепло, було повiдомлено мiнiстру енергетики та вугiльної промисловостi та Премєр-мiнicтру України. Про це повiдомила прес-служба виконкому Южноукраїнської мicької ради.



Як видно зi звернення, мiський голова Пароконний розраховує на пiдтримку профiльного мiнiстерства у вирiшеннi питання припинення банкрутства КП ТВКГ, iнiцiйованого Южнокраїнською АЕС. На думку Пароконного В., бiльша частина цих боргiв виникла штучно через тарифнi втрати та через недолiки в обладнаннi та мережах, прийнятих мicтом вiд АЕC в 2003 роцi.



Аналогiчне звернення було направлено керiвнику НКРЕ КП, на сприяння якого у вирiшеннi конфлiкту з Енергоатомом розраховує мiська влада.




Крiм того, про прийнятi депутатами зобовязання в подоланнi боргових проблем комунального пiдприємства було повiдомлено губернатору Миколаївської областi О.Савченко.


Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости