Общество | Южноукраинск, 15 Июня, 2023

Чи безпечно купатися на міському пляжі Южноукраїнська

Свежие новости: Чи безпечно купатися на міському пляжі Южноукраїнська

Міський пляж Южноукраїнська залишається єдиним офіційно-визначеним місцем дозвілля. З приходом літа тут постійно відпочивають люди.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами створили всі умови – щоб перебування людей біля водойми було безпечним. На роздягальнях встановлені банери з нагадуванням про правила поводження на воді, в гучномовець про це теж йде щогодинне нагадування, ним же повідомляють про сигнал тривоги та просять повернутися відчайдух, які запливли за буйки.

Та останнім часом все більше шириться чуток про зараження води через наслідки підриву Каховськрої ГЕС. З цього приводу дає відповідь начальник Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради Іван Колесников.

Варто відзначити, що фахівцями Вознесенського   районного відділу державної установи «Миколаївський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України», починаючи з лютого нинішнього року, на території  Южноукраїнської   МТГ  ведеться постійна робота з перевірки води у річці п. Буг.

Мікробіологічною лабораторією проводяться всі  необхідні досліджені і на сьогоднішній день всі  зразки  відповідають   нормативним  вимогам.

Тож проводьте час на природі з задоволенням, не забуваючи про правила поведінки на воді.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты