Общество | 13 Февраля, 2024

Чернігівська поліцейська всиновила п’ятьох осиротілих дітей

Свежие новости: Чернігівська поліцейська всиновила п’ятьох осиротілих дітей

Чернігівська поліцейська Світлана Александренко стала мамою для п’ятьох осиротілих дітей. Всього вона виховує сімох дітей – двох рідних та п’ятьох усиновлених.

Про це повідомили в Національній поліції України.

Світлана та її чоловік Сергій завжди мріяли про велику родину. За рік до повномасштабного вторгнення рф вони усиновили трьох дітей з інтернату.

“Денис, Максим та їх сестричка Настуня відразу знайшли спільну мову із синами подружжя – Андрійком і Толею. А коли захисники вигнали російську навалу з північних регіонів держави, до сім’ї приєдналися ще двоє дівчат”.

“У Катрусі та Софійки з Любецької громади, що на самісінькому кордоні з білоруссю, у червні 2022 року раптово померла мати, яка їх виховувала сама. Коли соціальні працівники повідомили про це Світлану і Сергія, вони негайно вирушили знайомитись з сестричками. Додому повернулися вже усі разом”, - говориться в повідомленні.

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты