Криминал | Николаев, 17 Мая, 2018

Черговий загін миколаївських поліцейських відправився на стажування до Донеччини

Свежие новости: Черговий загін миколаївських поліцейських відправився на стажування до Донеччини

Сьогодні 14 миколаївських правоохоронців відправились підтримувати громадський порядок та захищати права громадян на території Донецької області, де впродовж трьох місяців виконуватимуть свій професійний і громадський обов’язок: забезпечуватимуть правопорядок під час патрулювань та чергувань на блокпостах, вартуватимуть об’єкти життєзабезпечення населених пунктів та здійснюватимуть інші антитерористичні заходи.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Представники служб та підрозділів ГУНП в Миколаївській області, які не проходили атестацію або ж були звільнені зі служби з поліції через службову невідповідність, але в подальшому були відновлені в судовому порядку або прийняті на службу в поліцію в установленому законом порядку увійшли до складу загону на стажування.

Перед виїздом правоохоронцям провели інструктаж начальник управління кадрового забезпечення полковник поліції Олексій Попков та начальник відділу професійного навчання підполковник поліції Олександр Мицік, висловивши побажання поліцейським із честю виконувати свої службові обов’язки та через три місяці повернутись.

Після короткого прощання з рідними, друзями та колегами біля Палацу культури Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, загін поліцейських вирушив у відрядження.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости