Общество | Николаев, 25 Июля, 2019

Чергова планова перевірка пасажирських перевезень міста Миколаєва виявила низку грубих порушень

Свежие новости: Чергова планова перевірка пасажирських перевезень міста Миколаєва виявила низку грубих порушень

25 липня фахівці управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій міськради здійснили чергову планову перевірку пасажирських перевезень міста Миколаєва. Зокрема, дотримання умов договору щодо обов’язкового медичного обстеження водіїв та контролю за технічним станом транспортних засобів перед випуском на лінію.

Знайшли низку грубих порушень. Так, при негласному спостереженні з’ясувалося, що сьогодні зранку механік підприємства «Авто – Віола плюс» не оглядав автівки перед виходом на маршрут. Обстеження відновили лише після зауваження фахівців управління.

Крім того, виявлено транспортний засіб, що за документами належить підприємству «Еталон-Авто», а використовується на «Авто – Віола плюс» без належного оформлення реєстраційних документів. Це грубе порушення умов договору. При подальшому огляді з’ясувалося, що в автівці не працює GPS-трекер, відсутній страховий поліс водія та книга обліку робочого часу.  

Прикрий випадок нехтування умовами договору на здійснення пасажирських перевезень виявлено на маршруті №21. Фахівці управління зупинили транспортний засіб на кінцевій зупинці маршруту в мкрн Намив. Водій перевозив пасажирів, не пройшовши медичного огляду та обов’язкової перевірки технічного стану авто. На додаток у «маршрутці» не працював GPS-трекер, не здійснювався облік робочого часу.

На місце події викликали поліцію та представників управління Укртрансбезпеки в Миколаївській області. За результатами перевірки складено акт, який направлять керівництву підприємства-перевізника для притягнення до відповідальності. Покарання не уникнути.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты