Общество | Снигиревка, 26 Сентября, 2017

Через велику кількість пожеж, всім сільським головам Снігурівщини доручили до 1 грудня встановити гідранти

Свежие новости: Через велику кількість пожеж, всім сільським головам Снігурівщини доручили до 1 грудня встановити гідранти

Голова Снігурівської районної державної адміністрації Інна Бойко зазначила, що на сьогоднішній день кожна сільська рада має усі можливості для встановлення пожежних гідрантів. Про це вона сказала звертаючись до сільських голів на міжвідомчій апаратній нараді, яка відбулася 25 вересня, повідомляє прес-служба РДА.

Бойко зазначила, що цього року було дуже багато пожеж у порівнянні з минулими роками. Тому, забезпечення об’єктів соціальної інфраструктури (школи, дитячі садки, ФАПи, тощо) пожежними гідрантами має важливе значення. Крім того, пожежники також повинні мати можливість брати воду з водонапірних башт у випадку відключення водопостачання.

Очільниця району дала доручення сільським головам до 1 грудня встановити гідранти, а начальнику районного сектору Головного управління ДСНС Андрію Панкратову перевірити наявність на працездатність встановлених пожежних гідрантів.

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости