Политика | 6 Сентября, 2022

Через успіхи української армії в херсонській операції росіяни панікують на двох рівнях: в окопах та у штабах, — Le Monde

Свежие новости: Через успіхи української армії в херсонській операції росіяни панікують на двох рівнях: в окопах та у штабах, — Le Monde

Коли наступальні дії ЗСУ в Херсонській області показали перші успіхи  росіяни на південному фронті почали хвилюватися — від рядового складу до найвищих ланок офіцерства.

Про це написала французька газета Le Monde з опорою на дані українських розвідників.

Офіцер, який брав участь у наступі, розповів журналістам, що «росіяни вклали величезні ресурси, село за селом, для зміцнення своєї оборони» на Херсонщині.

— Майже в кожному селі ми стикаємося з танками, артилерією, мінними полями. Після першої лінії оборони наш прогрес сповільнюється, — каже він.

Однако для загарбників просунення українських захісників стало повною несподіванкою.

— Ми відчуваємо, що ми створили відчуття паніки на двох рівнях у російській армії: на самій лінії фронту, де солдатів сприймають як гарматне м’ясо і вони часто тікають без бою; і, за даними нашої військової розвідки, в штабах, де офіцери здивовані нашими атаками в глибину і не розуміють наших бойових планів, — прокоментував Le Monde український офіцер.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты