Происшествия | 3 Марта, 2018

Через сніг у Києві транспорт рухатиметься з відхиленням від розкладу

Свежие новости: Через сніг у Києві транспорт рухатиметься з відхиленням від розкладу

У Києві через погодні умови 3 березня на усіх маршрутах громадського транспорту введено курсування  з відхиленням від розкладу рух.

Про це заявили у КП "Київпастранс".

 

"У суботу внаслідок впливу активного циклону у Києві складні погодні умови: приріст снігового покриву 10-17 см, що може призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, що становитиме 2-й рівень загрози порушення руху автотранспорту, ускладнення роботи електричних мереж і комунального господарства", - зазначили у КМДА. 

Також у КМДА повідомили, що з 7:42 на вул. Грушевського біля Верховної Ради пікетувальниками заблоковано рух транспорту: роботу автобусів маршрутів №62, №24 організовано до ст. м. "Арсенальна" та стадіону "Динамо". 

Рух автобусів №258 "ст. м. "Лісова" – Північне кладовище" тимчасово відмінено.Також у адміністрації повідомили, що з 6:25 на вул. Симона Петлюри,12 у напрямку Залізничного вокзалу через прорив тепломережі ПАТ "Київенерго" тимчасово внесено зміни в маршрут автобусу №114. 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты