Общество | Снигиревка, 21 Сентября, 2017

Через перевантажені фури з цукровим буряком в Снігурівці планують встановити вагові комплекси

Свежие новости: Через перевантажені фури з цукровим буряком в Снігурівці планують встановити вагові комплекси

18 вересня голова райдержадміністрації Інна Бойко провела щотижневу апаратну нараду за участю голови районної ради Тетяни Мезіної, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, державних органів та установ району.

На нараді очільницею району було приділено велику увагу низці дуже важливих питань для населення міста та району — ремонту доріг, газифікації міста Снігурівка та ін.

Стосовно ремонту доріг, Бойко доручила начальнику відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури РДА Валентині Пузир тримати на контролі процес ремонту автодороги Т-15-08 (Калинівка-Снігурівка-Березнегувате) в межах Снігурівського району двічі на день. Крім того було доручено фіксувати кількість техніки, яку задіяно у процесі ремонту автодороги та робити відповідний фотозвіт.

Крім того, Бойкодоручила Валентині Пузир та Ірині Лисиці підготувати лист на «Укртрансбезпеку» стосовно встановлення пересувних вагових комплексів в місті Снігурівка через те, що по місту пересуваються вантажівки з цукровим буряком із явним перевантаженням. Вона повідомила, що депутати районної ради вже спробували потрапити на цукровий завод з метою перевірки ваги вантажівок, які перевозять цукровий буряк, але їх просто туди не пустили. Тому, є велика ймовірність, що перевантаження все ж таки є і потрібно негайно вжити всіх необхідних заходів.

Нагадаємо, раніше депутат Миколаївської обласної ради Юрій Кормишкін звернув увагу Служби автодоріг на необхідності установки габаритно-вагового комплексу на трасі Т-15-08 «Калинівка — Снігурівка». Депутат підкреслив, що на сьогоднішній день тривають ремонтні роботи на трасі Т-15-08 і звернув увагу, що якомго швидше депутати і служба автомобільних доріг повинні подбати про встановлення на цій трасі ГВК. Кормишкін відзначив, що якщо цього не зробити, новий асфальт незабаром знищать непорядні перевізники.

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты