Политика | Николаев, 27 Мая, 2023

«Через мову я не буду більшим чи меншим українцем», - Кім про використання російської мови

Свежие новости: «Через мову я не буду більшим чи меншим українцем», - Кім про використання російської мови «Через мову я не буду більшим чи меншим українцем», - Кім про використання російської мови

Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім не вважає проблемою спілкування російською мовою, бо мова є механізмом, за допомогою якого можна працювати по психіці російських військових.

Відповідаючи на питання журналістки про те, чи змінив голова ОВА свою позицію стосовно спілкування російською мовою, Віталій Кім відповів, що не бачить в цьому проблеми, адже може вільно спілкуватись декількома мовами однаково.

«Я розмовляв російською мовою, тому що так було зручніше для нашого регіону. Це було зрозуміло для росіян, тому що ми працювали і по психіці росіян теж, ми атакували їх. Тому це було потрібно. Українську мову я знаю зі школи, в мене була чудова вчителька Валентина Володимирівна. Коли я знаю 2-3 мови приблизно однаково, то мені байдуже, якої мовою розмовляти, тому я не бачу в цьому проблеми. Через мову я не буду більшим чи меншим українцем. Це особиста моя думка», - сказав Віталій Кім.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты