Политика | 18 Сентября, 2022

«Це не затишшя. Це підготовка до наступних перемог», - Зеленський анонсував визволення всіх українських територій

Свежие новости: «Це не затишшя. Це підготовка до наступних перемог», - Зеленський анонсував визволення всіх українських територій

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що після нещодавніх перемог Сили оборони України готуються до нових звільнень міст, які перебувають під окупацією.

Про це він сказав у своєму відеозверненні.

- Ізюм, Балаклія, Купʼянськ і Харківщина загалом – міста й громади, які ми звільнили. Ці слова звучать зараз. Звучать усюди. Маріуполь, Мелітополь і Херсон – також звучать, але звучатимуть іще частіше й гучніше, коли ми їх звільнимо. Донецьк, Горлівка та Луганськ – і вони звучатимуть. Джанкой, Євпаторія, Ялта – і вони також. Обов’язково. Про чуже ми не говоримо. Звучать тільки наші слова, українські слова.

- Можливо, зараз комусь із вас здається, що після низки перемог ми маємо певне затишшя. Але це не затишшя. Це підготовка до наступної низки. До наступної низки дуже важливих для нас усіх слів, які обовʼязково мають звучати. Бо Україна має бути вільною – уся, - підкреслив Зеленський.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты