Общество | Вознесенск, 19 Ноября, 2019

Бюджетний "Оскар" їде на Миколаївщину: Вознесенськ отримав головну нагороду премії "Кришталь року-2019"

Свежие новости: Бюджетний

Сьогодні, 19 листопада, у Києві проходить церемонія нагородження "Кришталь року-2019" - премії, яка відзначає найпрозоріші бюджети обєднаних територіальних громад зі всієї країни.

Серед номінантів - одразу чотири громади з Миколаївської області, три з яких  представляють Вознесенщину.

Щойно стало відомо, що Вознесенська міська об'єднана територіальна громада стала переможцем в головній номінації "Бюджет для громадян". Статуетку на сцені отримує мер Вознесенська Віталій Луков.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив заступник міського голови Денис Хімій:

"Напочатку мене разом з Фінансове управління Вознесенської міської ради та Олена Заворотченко дещо насторожила ідея Віталій Луков про те, що бюджет та бюджетний процес в громаді можна представити у вигляді корови. Ну як би місто і корова. Але потім подумали, а чому ні, прийшли яскраві образи, почали креативити бо хотілось зробити таку листівку, яку хочеться взяти в руки та погортати і ось маємо, нашу роботу відзначено бюджетним "Оскаром" як найкращий в цьому році "Бюджет для громадян". Окрема дяка Андриян Измайлов за дизайн та візуалізацію, тепер ти ще й оскароносний".

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости