Политика | 25 Февраля, 2024

Буданов розповів, як росіяни готують Майдан-3

Свежие новости: Буданов розповів, як росіяни готують Майдан-3

Керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов заявив, що головною метою російської операції "Майдан-3" є посіяти думки щодо нелегітимності української влади всередині країни, проте ця операція провалюється.

За словами Буданова, це "найбільш дорога" операція для росіян, але вона вже провалюється, тому що українській стороні "відомо все, що вони затіяли".

Буданов зазначив, що в рамках цієї операції росіяни спланували створити ситуацію, в якій можна поставити під сумнів легітимність не стільки президента Володимира Зеленського, скільки ухвалення рішень загалом в Україні.

Після цього, у короткий період, коли вони розраховують на певну "смуту" в українському суспільстві та двоякість прийняття рішень (те саме буде спроектовано на наше військо), у період першої половини червня завдати військової поразки на сході, користуючись тим, що в армії має бути двояка думка: хто нами керує, а чиї накази ми виконуємо. Ось у цьому вся суть – їх цікавить не так зміна політичного керівництва, як завдання військової поразки", - зазначив Буданов у кулуарах конференції "Україна. Рік 2024".

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости