Общество | Николаев, 13 Января, 2020

Близько 50 кг риби та 37 раків разом із браконьєрським знаряддям вилучили поліцейські під час відпрацювання акваторії р. Південний Буг

Свежие новости: Близько 50 кг риби та 37 раків разом із браконьєрським знаряддям вилучили поліцейські під час відпрацювання акваторії р. Південний Буг

У ніч з 9 на 10 січня провели профілактичний рейд із недопущення браконьєрства співробітники оперативної групи поліції з протидії незаконному вилову водних біоресурсів на водних об’єктах УПД ГУНП в Миколаївській області.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Поблизу с. Баловне та с. Себине Новоодеського району в акваторії річки Південний Буг правоохоронці виявили заборонені знаряддя - 34 раколовки, 12 сіток.

Виявлені 37 раків та близько 50 кг риби різного виду, у тому числі одну особину роду осетрових, поліцейські випустили у воду.

Шановні громадяни! Нагадуємо, що на території області постійно тривають заходи, спрямовані на запобігання вчиненню правопорушень на водних об’єктах.

Закликаємо вас бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства.

Майте на увазі, якщо ви знаходитесь поблизу водойми із забороненими знаряддями для вилову водних біоресурсів, це може стати приводом для притягнення вас до адміністративної відповідальності.

А якщо ви стали свідком порушення рибоохоронного законодавства, прохання повідомляти до поліції на 102.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты