Общество | Николаев, 7 Января, 2021

Більшість шкіл Миколаївської області працюватимуть у дистанційному форматі

Свежие новости: Більшість шкіл Миколаївської області працюватимуть у дистанційному форматі Більшість шкіл Миколаївської області працюватимуть у дистанційному форматі

Більшість шкіл Миколаївської області організовують освітній процес після зимових канікул у дистанційному форматі. В окремих територіальних громадах змінили структуру навчального року. Усі заклади дошкільної освіти та спеціальні заклади освіти (спеціальні школи-інтернати) працюватимуть у звичайному режимі. Про це повідомляє пресслужба Миколаївської облдержадміністрації.

Як буде організований освітній процес під час локдауну розповіла директорка департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації Олена Удовиченко:

"У більшості шкіл закінчаться канікули 11 січня, і вони переходять на дистанційну форму навчання. Дозволено працювати закладам дошкільної освіти і спеціальним школам. Дошкільна освіта – це відповідальність органів місцевого самоврядування. Тому органи місцевого самоврядування приймають рішення".

Закладам професійної (професійно-технічної) освіти області рекомендована організація освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання з внесенням відповідних змін до розкладу занять. Разом з цим, практичну частину освітньої програми рекомендовано спланувати за окремим графіком.

Щодо закладів вищої та фахової передвищої освіти, то в разі проведення, згідно з графіком, освітнього процесу в зазначений проміжок часу, навчання має здійснюватися виключно в дистанційному режимі.

Заклади позашкільної освіти під час запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів працюють у дистанційному форматі із застосуванням нових форм дистанційної роботи.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости